top of page

faq

 • Welke betaalmogelijkheden zijn er?
  Bij Studio Moon Candles kan met de volgende betaalmogelijkheden worden betaald: iDeal Mastercard/Visa Apple Pay
 • Welke verzendmethoden zijn er?
  PostNL €6,95
 • Is een brievenbuspakketje mogelijk?
  Op dit moment is er geen mogelijkheid voor een brievenbuspakketje bij een bestelling via de website. Bij kleine aankopen is een brievenbuspakketje alleen mogelijk met contact via contact@studiomooncandles.com of via Instagram @studiomooncandles.
 • Naar welke landen verzenden jullie?
  Studio Moon Candles verzendt op dit moment alleen binnen Nederland en België. De verzending voor beide landen gaat via PostNL.
 • Wanneer ontvang ik mijn pakketje?
  Studio Moon Candles is een klein bedrijf dat vanuit huis werkt. Hierdoor hebben wij een beperkte voorraad. Producten worden vaak na bestelling gemaakt. Hierdoor kan het wat langer duren voordat je pakket wordt verzonden. Het kan tot maximaal 10 dagen na het plaatsen van de bestelling duren. Is uw product nog op voorraad? Dan hanteren wij een levertijd van 2-5 werkdagen (exclusief feestdagen). Studio Moon Candles is niet aansprakelijk voor eventuele vertraging tijdens het transport. Na 10 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via contact@studiomooncandles.com
 • Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
  Is het gekochte artikel niet naar wens of had je liever iets anders gewild? Retourneren kan binnen 14 dagen op eigen kosten. LET OP! Zorg ervoor dat de artikelen onbeschadigd zijn en in een goede verpakking worden geretourneerd. Neem voor meer informatie over retourzendingen contact met ons op via contact@studiomooncandles.com. ​ HOE KAN IK MIJN PAKKET RETOURNEREN? Meld je retour aan door een mail te sturen naar contact@studiomooncandles.com Vermeld in de e-mail je gegevens, het artikel dat je wilt retourneren, je ordernummer en de reden waarom je de goederen wilt retourneren. Zodra we je retourzending hebben ontvangen, wordt je geld binnen 5 dagen teruggestort op de rekening waarmee de betaling is gedaan. Na ontvangst van je e-mail ontvang je van ons een PostNL-adres waar je het pakket naar toe kunt sturen. LET OP: Voldoet je retour niet aan bovenstaande voorwaarden, dan kunnen we je retour niet verwerken. ​ Het is helaas niet mogelijk om je artikel te ruilen. Wil je een ander product? Dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. ​
 • Zijn alle producten handgemaakt?
  Alle producten (m.u.v. sieraden en edelstenen) zijn met liefde handgemaakt. Alle producten zijn uniek en hierdoor zijn eventuele kleurverschillen en imperfecties niet uitgesloten.
 • Waar zijn de producten van gemaakt?
  Wij gebruiken een mix tussen paraffine was en sojawas om de mooiste kaarsen te maken en zo min mogelijk frosting te creëren.
 • Wat is frosting?
  Sommige kaarsen bevatten 'frosting'. Dit zijn witte sterretjes of vlekjes aan de buitenkant van de kaars. Dit is vooral te zien bij kaarsen in donkere en felle kleuren. Frosting is een natuurlijk proces dat wordt veroorzaakt door de temperatuurverschillen. Dit is een goed teken en laat zien dat er geen chemicaliën in het proces zijn gebruikt. Frosting heeft geen invloed op het branden van je kaars.
 • Hoe kan ik contact opnemen?
  Bij vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier op de website, via contact@studiomooncandles.com of via onze social media kanalen: @studiomooncandles (Instagram, Tiktok).
bottom of page